Hörnan 2, Halmstad

Nu skapar vi 22 nyproducerade hyreslägenheter med inflytt våren 2019. Mysiga och välplanerade bostäder i vindsplan, perfekta för dig som är student eller söker en litet, välplanerat boende med god standard.


Antal lägenheter: 22 lägenheter

Storlek: 1,5 rum och kök

Boendeyta: Ca. 33-35 kvadrameter

Beräknad inflyttning: Våren 2020

Dela med dina vänner


Noga utvalt material

På Hörnan 2 bor du i yteffektiva vindslägenheter som erbjuder både god funktion och komfort. Redan i hallen möts du av vackra ytskikt i form av ljusa väggar och grå klinker. Golvet i bostäderna består av träparkett, vilket skapar en hemtrevlig känsla. I badrummet kan du njuta av helkaklade väggar och golv i grå klinker. Stilren inredning gör badrummet både trivsamt och funktionellt. Köken är utrustade med rostfria vivaror och stilrena köksstommar i vitt. Samtliga lägenheter är utrustade med fiberuppkoppling och separata förråd. Lägenheterna passar dig som vill satsa lite extra på ditt boende och värdesätter att bo såväl centralt som nyproducerat.

Innegården - en del av ditt hem

Fastighetens egna bostadsgård ligger i direkt anslutning till bostäderna och inbjuder till umgänge såväl som avkoppling. I denna gröna oas finns pergola, utomhusgrill och öppna gräsytor - perfekta för ljumma sommarkvällar med grannar, vänner eller familj.

Bo nära city, nöjen och högskolan

Nyhem/Nyatorp ligger i den östra delen av Halmstad och ungefär 1,5 km från centrum. I närområdet finns dagis, skola och vårdcentral och på Nyhems torg finns service som bland annat livsmedelsbutik, bank och apotek. Inom behagligt avstånd finns också fina naturupplevelser, bland annat salta havsbad vid Östra stranden eller en joggingtur vid Galgbergets upplysta motionsspår. Med tanke på närheten till E6:an är förbindelserna goda för den som vill pendla.

Hållbart boende

Vårt arbete genomförs med fokus på långsiktighet och med minsta möjliga påverkan på miljön. Valda material och utföranden ska möta våra krav gällande låg energianvändning, låg miljöbelastning och låga kostnader. Arbetet utförs med Miljöbyggnad nivå Silver.